Rijnaert bespaart u de zorgen

Niet elke ondernemer vindt het leuk om zelf zijn administratie of belastingen bij te houden. Sterker nog, de meesten hebben er een grondige hekel aan. Rijnaert bespaart u de zorgen.

Onze diensten

Wij verzorgen voor bedrijven uiteenlopende diensten op het gebied van administraties en belastingen : boekhouding, jaarrekening, loonadministratie, boekencontrole, aangifte omzetbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, aangifte inkomstenbelasting. U bepaalt wat wij voor u uit handen nemen.

Administraties

Wij zijn ingericht op verschillende digitale boekhoudsystemen, maar u kunt bij ons ook terecht met een handgeschreven boekhouding of een ordner met uw bonnen en facturen. Wij gaan aan de slag op basis van uw methode en geven advies als het handiger kan. Desgewenst doen wij uw volledige debiteuren- en crediteurenadministratie; tot aan de betalingen, alleen die moet u zelf doen. Bij een eventuele boekencontrole door de belastingdienst ondersteunen wij onze klanten.

Belastingen

Rijnaert kan voor u als ondernemer ook uw aangifte inkomstenbelasting indienen bij de belastingdienst. Ook kunnen wij voor uw besloten vennootschap (bv) de aangifte vennootschapsbelasting opmaken.

Overige werkzaamheden

  • afhandelen/verwerken formulieren (verzekeringen et cetera)
  • ondersteuning bij het opstellen van een ondernemersplan
  • opstellen van een financieringsbegroting bij de start, overname of uitbreiding van een bedrijf
  • begeleiding bij beëindiging van een eenmanszaak/vof
  • liquideren (opheffen) van een besloten vennootschap